Anrops-ID

Funksjonalitet er ikke tilgjengelig i enkelte regioner.

Kun tilgjengelig i Kaspersky Plus og Kaspersky Premium.

Komponenten Anrops-ID kan fortelle deg hvem som ringer fra et ukjent nummer. Telefonnumre sjekkes mot telefonnumre i databasene til Kaspersky Who Calls-appen. Hvis et nummer blir funnet i databasene, viser skjermen for innkommende anrop informasjon om det nummeret, for eksempel navnet på organisasjonen nummeret er registrert for.

Hvis det er en spammer som ringer, viser skjermen en spam-indikator. Det er så opp til deg om du vil ta telefonen eller ikke. Du kan konfigurere spam-anrop til å alltid blokkeres. Alle innkommende spam-anrop skjules da automatisk.

Hvis du vil bruke anrops-ID, må du laste ned og installere Kaspersky Who Calls-appen for Android eller iOS.

Slik laster du ned og installerer Kaspersky Who Calls